четвер, 29 серпня 2013 р.

      Шановні  наші читачі, учні, студенти, вчителі !
Вітаємо  вас з початком нового навчального року!
Бажаємо всім підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
Вчіться  старанно, читайте багато, бо це найголовніше сьогодні! 

             (Підбірка віршів до 1 вересня)
ДЕНЬ ТАКИЙ ЗНАМЕННИЙ
Закінчилось літо,
Покосили ниви,
У садах доспіли
Яблука і сливи.

Вересень малечу
В класи зазива...
День такий знаменний
Раз в житті бува!

середу, 21 серпня 2013 р.

                                      Конкурс дитячої творчості  
Дитячі оповідання про найголовніше"!
      Основними завданнями Конкурсу є стимулювання пізнавальної активності і самостійності дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості, виховання любові та дбайливого ставлення до книги.
А мета Конкурсу: розвиток фантазії та творчих здібностей у дітей та підлітків; надання можливості кожному учаснику відчути радість досягнення успіху, повірити у власні сили. Ми думаємо, що читачі Каланчацького району успішно справилися з завданнями  цього Конкурсу. Подивіться на цю  красу,  на цей дизайн, що  придумали, зробили та видрукували  наші читачі:

Книжки саморобки
Учасниця конкурсу,
активна наша читачка,
юна поетеса
Гюрджан Карина
Яка ж книжка краща?

понеділок, 12 серпня 2013 р.

                                                   Чи все встигли прочитати?
Наші активні читачі
   Всі ми з нетерпінням чекали, коли ж прийде літо, потім з не меншим (а може і більшим) нетерпінням всі чекали, коли ж літо стане по-справжньому літнім. Нарешті стало жарко, і ось озирнутися не встигли, як вже і третій місяць літа скоро закінчується. Відповідно і від шкільних літніх канікул залишився тільки один місяць і прожити його треба так, щоб у наслідку не було шкода безцільно втраченого часу.
Наші постійні читачі і ті, що на даний час приїхали в гості до бабусі чи  родичів спілкуються  з друзями, дихають  свіжим повітрям, катаються на велосипеді і, звичайно, не забувають про бібліотеку
. Вони пам'ятають, щодня в дитячій бібліотеці   для них  ігри, конкурси, вікторини, подорожі  по Веб-ландії, заняття творчої майстерні протягом всього дня!
У нашій бібліотеці дозволено рухатися, перемовлятися, ділитися враженнями, сміятися. Хочете читати - читайте. Хочете грати  в комп’ютерні ігри, дивитися мультфільми - будь ласка. Хочете малювати - ось вам мольберт. Душа просить висловитися - послухаємо. Хочете помовчати - не будемо заважати. Але ще хочемо нагадати, чи ви не забули, що є «Списки літератури для читання влітку», які ви отримали в школі наприкінці навчального року? Якщо ви ще не все прочитали,  приносьте свої списки, ми вам допоможемо знайти потрібні книги і взагалі дамо пораду з читання.