Тиждень книги - 3 день .Літературна дегустація «Спробуй на смак літературну піцу»
і скільки буває видів борщу, і як приготувати різні завиванці,
різні страви з картоплі, яка вважається другим хлібом у нас в українців. Дуже
тепло розповідала про свою наставницю Тетяненко Ніну Дмитрівну, з якою
працювала довгий час в закладах громадського харчування і побувала з нею на
Олімпіаді 1980року, де годували багато
гостей, проводила багато різних майстер-класів в Києві. Поділилася своїми
фірмовими стравами, це «Лапша по
каланчацьки», блюдо «М'ясо-бомба», та найбільше подобається готувати «Яблука з
сирною начинкою та родзинками». А також
відмітила, кухар повинен володіти такими
якостями, як відповідальність, чесність, акуратність, витривалість. Для успішного оволодіння
професією необхідно творче начало, розвинену уяву, оригінальність, винахідливість і чесність. В кінці заходу
діти спробували на смак «Літературну дегустацію» по книгам М. Гоголя
та Ж.Верна, Керрол та І.Роздобудько, І.Котляревського та Д.Дефо, М.Вовчок та
Л.Лагін.
Немає коментарів:
Дописати коментар