вівторок, 25 жовтня 2011 р.

    «З книгою   по життю»
       Яке гарне слово - «РОДИНА.  Як воно гріє душу. Воно нагадує про ласкаві руки рідної мами, про турботливу строгість батька. А скільки в слові «сім'я» загадок і повчальних відкриттів! У кожної людини на землі є свій будинок. Але будинок - це не просто дах над головою. Дім - це сім'я, близькі та улюблені люди.
І прекрасно, коли яскраво горить вогонь  домашнього вогнища, коли за столом збираються бабусі, дідусі, мами, тата і кімната наповнюється дитячими голосами. За вечірнім чаєм ведуться неспішні розмови про сімейні радощі і турботи, про прочитані книги ...
  Сьогодні в наш будинок під назвою "Бібліотека", ми запросили гостей. Гості наші не прості - це сімейні команди - активні, ерудовані, творчі , справжні  друзі бібліотеки. Учасники  свята – команди не тільки з Каланчака, а із сільських бібліотек району.
 З такими словами ведуча-  Гавран О.А. розпочала літературне свято « З книгою по життю». В програмі:  конкурс на «Кращу читацьку   родину»  та Кращий читач року,  в рамках проекту «Бібліотека звітує перед громадою»  по програмі «Бібломіст».
 На святі приймали участь родина  Гаранських  з Каланчака, родина Фурсенко з Новоолександрівки, родина  Вінтовкіних з Новопавлівки, родина Кудревських  з Олександрівки та родина Юр’євих з с. Мирного.
 Учасники  представляли візитну картку своєї сім’ї, змагалися в різних цікавих конкурсах , це і «Веселі об’яви»,і «Хто, що сказав», і  музичному конкурсі . А домашнім завданням конкурсантам було представити  «Рекламу улюбленої книги своєї сім’ї».  Компетентним журі – Харченко С.І.- в.о. голови селищної ради, Ботвінко Н.І.- директор дитячо-юнацького центру та директор ЦБС  Федкевич Н.В.  було визнано   переможцями:    місце  родина Вінтовкіних,  
 2  місце – родина Кудревських, 3 місце – родина Гаранських.    
На святі всі  одержали  заряд бадьорості, конкурсанти показали  свою ерудицію, кмітливість  в конкурсах. Та й вболівальники  не нудьгували,  для них  теж  були цікаві завдання. Допомагала в проведені свята Баба Яга – в ролі якої була Гончарова В.В. бібліотекар дитячої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар