четвер, 15 березня 2012 р.

                                  "Найкращий читач "

Наші переможці: Кляпко Анастасія та Александрова Єлизавета
           В  цей день  в бібліотеці було гамірно, весело. Прибували учасники 2 етапу районного туру Всеукраїнського щорічного конкурсу "Найкращий читач України ".
    Згідно з положенням у конкурсі взяли участь учні 6-7 класів шкіл селища  та району.
     Конкурс проводиться з метою популяризації української книги, читання, розвитку зв'язного мовлення та кругозору дітей. Діти розповідали про свої улюблені книги в плакатах - Ткаленко Ганна (Новокиївська ЗОШ), в своїх віршах Шихальова Олена та Меркотан Олена (Новоолександрівська ЗОШ) -  та навіть в поемах- Ляшко Ольга (Мирненська ЗОШ),
 висловлювали свою думку про улюблені літературні герої. Прекрасні виступи були Буганова Єгора (Олександрівська ЗОШ),   Безусої Вікторії (Каланчацька ЗОШ№1), а як гарні щоденники читання представили на конкурс конкурсанти- в малюнках, вишивках. 
  

                 
 В ході конкурсу дітям була запропонована вікторина, де вони показали свої знання з літератури. Журі конкурсу підбило підсумки.

                               А яке свято без пирога!  



 Переможцями стали учениця           6 класу Новопавлівської ЗОШ -  Кляпко Анастасія  та учениця 7-В класу Каланчацької ЗОШ№1 – Александрова Єлизавета.
 

1 коментар:

  1. Вітаю ваших переможців, а вас, колеги, з чудовим святом! Зустрінемося 23 березня.

    ВідповістиВидалити