вівторок, 13 листопада 2012 р.

      "Дружба, а по-польски – пшеязнь"
Дерево дружби, дерево добра  "виростили"  гості із Польщі у нас в дитячій бібліотеці. Крона нашого дерева  спочатку була без листочків,а  потім одяглася осінніми листями з різними побажаннями та згадками про добрі справи.
Є велике сонце - воно на небі. А сонце в руках нашого бібліотекаря Гончарової В.В. зігрівало дружбу між польськими і каланчацькими дітьми .  Його маленькі промінці світилися в серці  кожного хлопчика та дівчинки. Добра людина - та, яка любить людей і допомагає їм. Добра людина любить природу і береже її. Доброта - це прагнення людини зробити щасливими  інших людей незалежно від національності поляк це чи українець. А потім польські школярі пов'язали і різнокольорові стрічки з своїми особистими бажаннями на дереві дружби.
И если кому-то поможет
Твоя доброта, улыбка твоя,
То день не напрасно был прожит,
Значит, живешь ты не зря.
 Польські гості із задоволенням займалися в мастер-класі в техніці аплікація і пластилін. Який провела бібліотекар Красновська І.С. Кожен створив своє особисте деревце-доброти, яке буде зігрівати добрим спомином про Каланчацьку дитячу бібліотеку у далекій Польщі. Адже дружба не має кордонів і віку.
А на завершення зустрічі діти познайомилися з авторською виставкою декоративно-прикладного мистецтва   Красновської І.С. під назвою "Я серцем обіймаю цілий світ..." Це незвичайні картини із пластиліну, витонченої акварелі, розпис дерев"яних досточок і каміння, декорування пляшок, паперопластика. Всі роботи виконанні в українському стилі. Для  глядачів виставка була приємною несподіванкою, про що вони написали в книгу відгуків. Добро і краса врятує світ!Ця істина актуальна, допоки існує людина на землі!

Немає коментарів:

Дописати коментар