середу, 21 серпня 2013 р.

                                      Конкурс дитячої творчості  
Дитячі оповідання про найголовніше"!
      Основними завданнями Конкурсу є стимулювання пізнавальної активності і самостійності дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості, виховання любові та дбайливого ставлення до книги.
А мета Конкурсу: розвиток фантазії та творчих здібностей у дітей та підлітків; надання можливості кожному учаснику відчути радість досягнення успіху, повірити у власні сили. Ми думаємо, що читачі Каланчацького району успішно справилися з завданнями  цього Конкурсу. Подивіться на цю  красу,  на цей дизайн, що  придумали, зробили та видрукували  наші читачі:

Книжки саморобки
Учасниця конкурсу,
активна наша читачка,
юна поетеса
Гюрджан Карина
Яка ж книжка краща?

3 коментарі:

  1. Всі книжки гарні. Всі достойні уваги. В кожну роботу вложена творчість дитячих ручок і не тільки...

    ВідповістиВидалити
  2. Прекрасні дитячі роботи! Кожна книжечка достойна призової нагороди. Дітки - МОЛОДЦІ! Це і Ваша заслуга, колеги, адже Ви плекаєте справжніх вірних книзі читачів!

    ВідповістиВидалити
  3. У конкурсі дитячої творчості приймало багато наших читачів, але за підсумками районного журі до обласного етапу надіслано 5 книжечок - саморобок. Хочу висловити подяку нашим бібліотекам-філіям (Новопавлівській,Олександрівській, Новокиївській) які разом зі своїми читачами активно включились до цього конкурсу.А членам обласного журі теж буде тяжко визначати переможців, тому, що всі дітки попрацювали на 12 балів. :)!

    ВідповістиВидалити