четвер, 1 жовтня 2015 р.

Відкритий урок читання

  

                                Зустріч з цікавою людиною.

   Зустріч і спілкування з цікавою людиною - це завжди свято душі, а коли ця людина ще й знавець своєї справи - свято подвійне.

 Ми думаємо, що надовго запам’ятається нашим читачам зустріч з цікавою людиною, з керівником органу самоорганізації мікрорайону  «Партизан» Бруяко Ларисою Климівною. Це жінка з активною життєвою позицією,  вона активно займається громадською роботою та втілює різноманітні проекти в життя, за професією педагог.  В свій час  вона була завідуючою найкращого дитячого садочка «Веселка»,   на території селища Каланчак, який займав завжди призові місця в різних професійних конкурсах.

   Сама родом з Рівненщини, а на каланчацькій землі вже проживає 45 років, якастала їй рідною домівкою. Тут народилися та виросли  її сини Олександр та Віталій, ростуть вже і троє  онуків. Лариса Климівна  розповіла про свої дитячі роки, вона і на даний час пам’ятає свою першу прочитану книжку, казку «Колосок».  Вона наголосила, що книга і читання – важливі чинники для формування духовної особистості. Книга – чудове надбання людства, наш кращий порадник і друг, вірна супутниця життя. Вона допомагає найкраще зрозуміти навколишню дійсність, вивчити досвід старших поколінь. І нам потрібно пам’ятати настанову видатного педагога В.О. Сухомлинського про те, що «читання як джерело духовного збагачення не зводиться до вміння читати; з цього вміння воно тільки починається ...». А читачами районної дитячої бібліотеки були і її сини, і онуки, і невістка  Інна Володимирівна працювала бібліотекарем.

 А ще наша гостя має цікаве хобі – ловити рибу. Спочатку ходила на рибалку з чоловіком, а тепер, як тільки є вільна годинка,  ходить  разом з такими ж любителями рибалити жіночками з ЇЇ ж мікрорайону.  Спілкування вийшло надзвичайно цікавим і розкрило багатогранність її особистості. Ми побажали Ларисі Климівні здоров’я, здійснення мрій, успіхів в усіх справах, (а в неї є багато планів та задумів на майбутнє),  родинного затишку та благополуччя.






Немає коментарів:

Дописати коментар