понеділок, 11 квітня 2016 р.

"Літературний переполох С ТОМОМ СОЙЕРОМ"



Літературний переполох С ТОМОМ СОЙЕРОМ
продовжив Свято Книги 
"Пригоди Тома Сойєра" — надзвичайно цікава, захоп­лююча і світла книжка. Особливої життєрадісності їй надає гра. Том і Гек стають піратами, розбійниками, шукачами скарбів. Будь-яка деталь, або подія повісті прой­няті грою — цією привабливою для дитячої душі сторо­ною життя.
  І щоразу, гортаючи сторінки повісті і поринаючи у світ безмежної фантазії та невгамовних витівок героїв Марка Твена, ми відчуваємо світлу радість гри.       
    Сьогодні разом із Томом Сойєром та його подругою Бетті, нам випала честь долучитись до великої гри, яку вигадав неперевершений Майстер Сміху — Семюель Ленгхорн Клеменс –нині знаний в усьому світі славетний письменник МАРК ТВЕН. Його герої з дитячих років завжди поруч з нами. І один з них – бешкетник Том Сойєр запрошує всіх нас сьогодні на свято – День народження книги Марка Твена «Пригоди Тома Сойера», якій в цьому році виповнюється  140 років.   
                    Хлопчина Том відомий всім у світі:

                     Бешкетник, фантазер, в бою герой.

                     Читають книгу і дорослі, й діти –

                     Всіх полонив хлопчина той.                  
         

 
   На святі Том Сойєр (Ляшевич Олексій) з подругою  Бетті (Мартинова Тетяна) танцювали, загадували  вікторину  з відомого твору, малювали будиночок та збиралися в мандри до цирку. А тітонька Поллі (бібліотекар Гончарова В.В.) приготувала для глядачів різні конкурси «Відгадай варення», «Збери з пазлів розбиту цукерницю», «Склади гумористичний рецепт», «Відгадай питання  із полінця», за правильну відповідь команди розфарбовували паркан  та отримували солодкі призи. Свято ювілейної книги вдалося!

Немає коментарів:

Дописати коментар