пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

«Масова робота в дитячій бібліотеці: інновації, актуальність, перспективи»




8 грудня 2016 року  в центральній районній бібліотеці відбувся семінар для бібліотечних працівників району       «Масова робота в дитячій бібліотеці: інновації, актуальність, перспективи». Програма семінару була насиченою та цікавою.       Відкрила семінар директор ЦБС Федкевич Н.В., яка наголосила, що сучасна бібліотека - це бібліотека небайдужих, творчих фахівців, які знаходяться в постійному пошуку нових форм і методів бібліотечної роботи. Вона   звернула увагу бібліотекарів на процеси децентралізації в нашому районі та закликала бути активними в інформаційній та роз'яснювальній роботі стосовно цього питання серед громади.  
    Методист Бабічева В.А.. надала консультацію за темою «Планування та звітність: актуальні та результативні форми роботи».
   Актуальним і корисним для учасників семінару став виступ заступника
 директора ЦБС по роботі з дітьми Красновид С.О. яка  познайомила фахівців з новими креативними формами роботи з дітьми , які були представлені на Ярмарку інновацій  в 2016 році, зупинилась на різних формах проведення масових заходів для дітей  які можна провести як на природі, так і у приміщенні бібліотеки .
       Показала майстер-клас та поділилась практичним досвідом   з присутніми бібліотекар  відділу обслуговування Гончарова В.В.  презентувавши наші  бібліотечні інноваційні форми роботи з різними віковими   категоріями читачів. А наші колеги з сільських філій  розповідали як вони використовували  ті інновації   які були  «куплені»  для впровадження в роботу  в 2015 році.

  Підведення підсумків семінару пройшло у дружній, творчій атмосфері. Кожен учасник  повіз  із собою додому  частинку гарного настрою, позитивних емоцій та нових  креативних ідей.  

Немає коментарів:

Дописати коментар