вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Виставка дитячих робіт "Що за диво - осіння палітра"

  

  Чаклунка - осінь продовжує радувати  теплом та різноманітними  барвами , а маленькі учасники гуртка «Юні фантазери»  Каланчацької бібліотеки для дітей   кожного разу радують  нас  своїми чудовими роботами, на створення яких їх надихнула  ця золотава  красуня. Здається, вона навмисно створила  осінню різнокольорову палітру для творчості і розвитку фантазії. 

  Діти в захваті від краси природи  та намагаються передати  її на папери  за допомогою  різнокольорових олівців та фарб. Це їм вдається дуже  добре!  Їх роботі  прекрасні, яскраві, неперевершені!  На заняттях гуртка талановиті юні фантазери  почали освоювати  техніку «Агамограф». В основі цієї техніки лежить складання паперу гармошкою. Це дуже цікаво та захоплююче! Це справжнє перетворення!  

В залежності від сторони, з якої ви дивитеся,  можна побачити  ту чи іншу картинку.  Так маленький осінній дощик враз може стати ясним небом з сонечком та райдугою,  а яскрава квіточка перетвориться на смачну ягідку.  

Тож, дорогі  наші творчі читачі, не заволікайте , мерщій приєднуйтеся до учасників гуртка «Юні фантазери».  Вас чекають приємні хвилини творчості та  справжнього мистецького натхнення! Заняття  відбуваються кожного четверга та п’ятниці з 13.00 до 15.00 в затишній залі дитячої бібліотеки. 

Каланчацька бібліотека для  дітей також ласкаво  запрошує всіх  бажаючих помилуватися прекрасними  «осінніми»   роботами наших обдарованих користувачів на  виставці «Що за диво  -   осіння палітра». Завітайте до бібліотеки!  Отримайте насолоду та гарний осінній настрій! Вам завжди раді!



Немає коментарів:

Дописати коментар