пʼятницю, 5 березня 2021 р.

Принесу тобі, Матусю, всі квіти землі

  


Тільки – тільки нас покинули холоди, Із землі зійшов сніг, а в душу вже проситься весна. Вона принесла незвичайні весняні пахощі,  замайоріла  новими довгоочікуваними фарбами. гіацинтів, тюльпанів, пролісків, нагадуючи  про Міжнародний жіночий день 8 Березня. Це по-справжньому тепле,  світле та весняне жіноче святою А ще воно по справжньому  сімейне, бо всі маленькі, юні та вже дорослі діточки в цей день вітають найдорожчих в їхньому житті -МАТУСЬ..

Приєднуються до привітань і наші талановиті читачі і дарують свої чудові, святкові, креативні листівки,  В них - вся вдячність, ніжність та любов до всіх матусь світу, а для своєї - найбільша!




Каланчацька бібліотека для дітей запрошує всіх на виставку – шанування «Принесу тобі, Матусю, всі квіти землі» помилуватися гарними привітальними листівка до свята 8 Березня.

В молодшому відділу дитячої бібліотеки також  діє експозиція дитячих малюків учасників гуртка «Юні фантазери» «Посмішка  весни».  Заповняємо, завітавши до нас, Ви не пожалкуєте! Ви потрапите в світ чарівної, доброї  дитячої творчості!

  Чекаємо на Вас!.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар