пʼятницю, 30 липня 2021 р.

Інтелектуальний книжковий бібліодартс

 Усі, хто завітав сьогодні в Каланчацьку бібліотеку для дітей, ставали учасниками азартних, захоплюючих, інтелектуально – спортивних змагань в книжковому бібліодарсі «Час читати – час ВСЕ знати!». Кожен  міг  проявити себе  не тільки влучним стрільцем, але і показати рівень своїх знань, свою кмітливість, начитаність, ерудицію, а також поринути в  атмосферу справжнього спортивного азарту  та бажання  стати Першим .
 А атмосфера на нашому бібліосортивному майданчику була не менш запеклою чим на  цьогорічних Олімпійських Іграх -2020 в Токіо!  У нас все було як на літній Олімпіаді:  учасники,  черга виступу, отримання та підрахунок чесно отриманих балів, медалі. Правда,  з однією лише відмінністю: наші допитливі читачі мали змогу взяти участь в будь- якому виді бібліоспорту, для цього потрібно було  стати на  «позитивно -  підбадьорюючі сліди» відповідного кольору  на позиції метання дротиків . Наші чудові учасники  змагалися в «Літературно – казковому волейболі». «Природному п'ятиборстві», «Загадково – кумедних стрибках», «Козацьких перегонах», «Логічному фехтуванні» та «Фразеологічній  стрільбі» . 










  І всі ці види спорту  потрібували від учасників змагань ніабияких знань, кмітливості, вміння вільно орієнтуватися в книжковому фонді.
 Вибравши свій інтелектуальний вид спорту та влучно потрапивши дротиком по мішені, діти і відповідали на питання та заробляли бали, після підрахування яких були визначені  переможці. Потрібно сказати, наші читачі під час книжкового бібліодартсу влучно стріляли та добре.  майже безпомилково відповідали на  запитання.

 Після церемонії нагородження діти отримали заохочені  призи та насолодилися переглядом мультфільму « Як козаки  олімпійцями стали».

Немає коментарів:

Дописати коментар