середу, 15 вересня 2021 р.

Краєзнавча виставка – маршрут «Кольори рідного селища»

 

Свіже повітря, прохолодна джерельна водиця, п`янкий аромат цвіту, запашні мальви та ромашки, спів пташок-все це асоціюється з словом- Каланчак. А ще  Каланчак   завжди  асоціюється з  розмаїттям кольорів рідного куточку землі - в любу пору року, в різний час, в різний період життя.

Каланчацький край прекрасний  від буяння скіфських маків та жовто- гарячої листви, від неперевершеної блакиті літнього моря та  пурпурового заходу зимового сонця… Краса вражає, надихає, робіть нас сильнішими.

З нагоди Дня заснування  селища  Каланчак дитячою   бібліотекою  для мешканців громади  створена краєзнавча виставка – маршрут  «Кольори рідного селища», яка запрошує   своїх   допитливих користувачів «помилуватися» красою каланчацького краю. Різномаїття кольорів селища ви відчуєте  в чудових віршованих та прозових творах  А.Суганяка, Г.Нігачової, Є.Ейсмонта, Л.Радіонової, С.Чурая, Ю.Шовкун, О.Кузьменко, П.Бігана.., а також на неперевершених світлинах фотомайстра Леоніда Корнієнка.

Цікавими  та вражаючими є два випуска альманаха «Каланчак літературний», які були підготовлені та надруковані  колективом Каланчацької центральної бібліотеки. Корисною та необхідною в навчанні  для  школярів буде збірка  віршів про  рідну Херсонщину  «Римованим словом прославимо край наш Таврійський». Всі літературні скарби наших земляків, представлені на виставці, та  побачені чудові  пейзажи рідного краю зачаровують  Вас неповторною красою та величчю художнього слова, наповнять гордістю за свій рідний край, за людей, що живуть, працюють та творять на каланчацькій землі!





Запрошуємо всіх  до дитячої бібліотеки! Відкрийте для себе Каланчак в різнобарві кольорів! Виставка буде діючою до 30 вересня! Чекаємо не Вас!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар