вівторок, 21 вересня 2021 р.

Краєзнавчий штендер «Обрії рідного селища»


 Кожного дня кожен мешканець нашого селща поспішає по своїм справам або спокійно прогулюється рідними вуличками Каланчака, іноді просто не помічаючи красу навколо себе, будівлі, дерева чи пам'ятники.  Здавалося, тут все звично та знайоме. А якщо десь щось поміняти, чи впізнали би це?   Мешканці Каланчака довели, що так!

  До Дня  Каланчака дитячою  бібліотекою був створений  та презентований під час святкування  краєзнавчий штендер  «Обрії рідного селища», на якому були представлені чудові краєвиди селища, але трішечки змінені.
 Бібліотекарки запрошували  гостей свята впізнати знайомі місця селища  та виправити «неточності» фотосвітлин. З нелегким, здавалося б, завданням всі справилися  на відмінно та довели, що вони люблять рідний Каланчак та добре його знають!



 В «розгадці» невідповідність брали участь як маленькі каланчакці так і старожили селища, яким особливо до вподоби було побачити чорно – білі світлини колишнього Каланчака  та згадати яким він був пару деятків років назад..  Було приємно дивитися, як завзято та наполегливо всі знаходили «помилки» . Штендер з краевидами селища нікого не залишив байдужим!







  Саме тому після святкування всі фотосвітлини перемістилися в дитячу бібліотеку, де вони знову  «опинилися» в центрі уваги наших допитливих  читачів.

Завітайте до нас і Ви! Перевірте свою увагу! Запевняємо – це цікаво! Чекаємо на Вас!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар