середу, 19 січня 2022 р.

Вook-знайомство «Смугастий символ року»


Цікавим, пізнавальним та незвичайним виявилося перше у новому році засідання клубу «Чомучка». А все тому, що присвятили зустріч  талісману – 2022  - Тигру. Дізнатися все про Тигра, про його місце існування, про тигрячі звички, про його близьких «родичів» на
book-знайомство «Смугастий символ року» у дитячій бібліотеці зібралися маленькі чомусики – учні 2-Б класу Каланчацького ЗПЗСО №1 (класовод Овчаренко В.М.). 

Багато нового про цього звіра  почули наші читачі  на книжковому знайомстві. Діток здивувало те, що про тигра багато написано в енциклопедіях, в пізнавальній літературі, що двох тигрів з однаковими смужками не буває, що тигр чудово плаває, що гарчання тигра – його секретна зброя, і ще багато чого.


 Тигр, як уособлення сили та мудрості, є героєм дитячих казочок, багатьох літературних творів. І сьогодні книжкове Тигренятко завітало до діток на засідання клубу, щоб привітати з Новим роком, запросити на читання цікавих тигрячих книжечок і не тільки  та погратися, бо  він Тигр  - це велика кішка, якій погратися завжди залюбки. 


Разом з Тигренятком  маленькі  книголюбчики відгадували загадки, «ричали» скоромовки, розпізнавали хижих та нехижих тваринок, брали участь в конкурсах – пазлах.  


На прикінці засідання  на згадку про зустріч кожен з діток міг сфотографуватись  з милим Тигренятком. Було весело, цікаво та затишно!

Немає коментарів:

Дописати коментар