понеділок, 14 лютого 2022 р.

Виставка – зізнання «Романтичні сердечка в подарунок»


 Свято Валентина відзначається усіма та всюди! Чудово, що завдяки цьому  дивовижному святу закоханих можна невимушено зізнатися в любові тій людині, якій боязно було б сказати слова визнання у в будь – який інший день, можна навчитися як це зізнання зробити. А ще можна висловити свою ніжність та любов за допомогою подарунка створеного саморуч.  Так як зробили наші талановиті маленькі та юні читачі – учасники гуртка «Юні фантазери».




 
Завдяки виставці – зізнання «Романтичні сердечка в подарунок», створеної з творчих робіт юних фантазерів та їхнього наставника І.С.Красновської – Кафтан, у нашій бібліотеці зараз  вирує  святкова  та затишна атмосфера  від  різноманітних символів кохання: намальованих, вишитих, в техніці аплікації, квілінгу,  ори гамі, м яка іграшка, композиція,  в форматі 3D. 

Учасники гуртка «Юні фантазери» намагалися  в кожну валентинку вкласти частинку любові, добра та позитиву. Всі роботи просто чудові, несхожі одна на одну. Вони неперевершені! Романтичні сердечка  вражають дитячою надзвичайною фантазією, оригінальністю, неповторністю та  креативністю.

 Каланчацька бібліотека для дітей дякує своїм талановитим читачам та запрошує всіх бажаючих завітати до дитячої бібліотеки та помилуватися  прекрасними дитячими роботами. На згадку про свято Валентина  - 2022 можна також зробити фотосвітлину в нашій святковій бібліотечній фотозоні «Серцю власно любити!».


Виставка буде діючою до18 лютого 2о22 року. Чекаємо на Вас.! Завжди раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар