пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

                       
     Є така професія - зв'язківець!
      І хоча це не зовсім професія, а скоріше група професій. Працювати можна і кабельником-зварювальником, і монтажником волокнисто-оптичних ліній зв'язку, і лінійним монтером і працівником  поштової зали , або багато ще ким, - це все професія  зв'язківцем.
      Дуже тепло зустріли наших учасників Профістарту начальник Каланчацького  цеху  телекомунікаційних послуг  Токар С.І., фахівець з продажу послуг Владико Л.М, оператор поштової зали Заєць Л.Г. які провели цікаву екскурсію,  розповіли про свою професію  про її складності й свої принади . Познайомили з різними відділами, які надають нашим жителям послуги зв’язку, від радіо до Інтернету. А абонентів у них майже 4,5 тисячі.
Це нашим бабусям і дідусям колись в дивину  було саме поняття радіо, а потім і телебачення.   Тоді вся вулиця збігалася подивитися на диво техніки - телевізор, завмерши з нетерпінням, слухали новини, що транслюються по радіо.       
    Зв'язок - це така галузь, яка абсолютно не стоїть на місці - спочатку з'явилося оптичне волокно, потім з'явився Інтернет,  мобільний зв'язок, так триватиме завжди -  настала ера комп'ютерних і цифрових технологій .
 Найголовніша принада в такій професії,  це те, що видно її результат -  коли бачиш, що дні, тижні, місяці, а може і роки роботи, втілилися в кінцевий результат. Бо  якщо раптом ми піднімаємо телефонну трубку і не чуємо знайомих гудків, нам стає некомфортно.  Сергій Іванович, розповідав про перспективи розвитку  нашого Укртелекому, що в цьому році планують розширити послуги для наших жителів, побудувати в райцентрі і селах району  вишки для прийняття сигналу Wi-Fi. Відповідав на запитання дітей, в яких навчальних закладах України можна здобути освіту звя"зківця.  Завжди є чому вчитися, є куди розвиватися і вдосконалюватися. Вибирайте професію зв'язківця, і ви не пошкодуєте!
                     Робота  зв'язківців - це звучить гордо!


Немає коментарів:

Дописати коментар