понеділок, 29 грудня 2014 р.

"ТОП-12 моментів" з життя бібліотеки "


           
    Ось така ялинка засяяла новорічними світлинами (з масових заходів) в Каланчацькій районній дитячій бібліотеці  в переддень Нового року!  «ТОП-12 моментів» з життя бібліотеки». 
Яка оформлена за допомогою наших волонтерів та учасників гуртка «Юні фантазери». Наші гуртківці, а це не тільки діти, а і мами приходять на заняття,  виготовляють вироби з природного матеріалу , працюють з папером та картоном , виготовляють різноманітні сувеніри, малюють, вирізають, фарбують, ліплять, вкривають  зверху лаком, приймають участь у виставках та конкурсах.

 А ще, в переддень Нового року, в стінах дитячої бібліотеки відкрито персональну виставку «Симфонія дерева»,  майстра декоративно-прикладного мистецтва Пуцая Сергія Борисовича.
Наші волонтери  влітку побували на  обійсті майстра, бачили його казкові вироби з українських казок, це і Солом’яний бичок, і маленькі пташки, і казкові хатинки з солом’яною стріхою, і  поштова  скринька зроблена  наче хатка Баби Яги.  А тепер його «Симфонія дерева»,  а це і підсвічники і кухонні досточки, і  дерев’яні іграшки, прикраси,  різні сувеніри , милують  око наших читачів бібліотеки.

  Вітання ансамбля "Южаночка" Партизанського СБК нашим працівникам  та читачам   в стінах дитячої бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар