понеділок, 24 січня 2022 р.

Всеукраїнський конкурс плакатів “Майбутнє планети у наших руках»

 17 січня 2022 року стартував Всеукраїнський конкурс плакатів “Майбутнє планети у наших руках» у рамках Року збереження природи та живого миру в Україні та приурочений до Всесвітнього дня Землі. Конкурс організовують Національна бібліотека України для дітей, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Державна екологічна інспекція України, Національна Спілка Художників України.
 Каланчацька бібліотека для дітей запрошує талановитих читачів Каланчацької громади, усіх, кому небайдуже майбутнє нашої планети, долучитися до участі в  цьому творчому змаганні.
У Конкурсі беруть участь діти 6-18 років у 2-х вікових категоріях:
читачі-учні 1-5 класів;
читачі-учні 6-11 класів.
На Конкурс у кожній віковій категорії приймаються як індивідуальні, так і колективні роботи, виконані в формі  плакату  формату А3 у довільному графічному, живописному стилі будь-якими художніми засобами, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення щодо збереження природи та захисту нашого спільного дому – планети Земля.
Конкурс проводиться з 17 січня по 22 квітня 2022 року у три тури.
Перший – з 17 січня по 28 лютого – на місцевому рівні.
Положення про конкурс опубліковане на сайті Національної бібліотеки України для дітей.  Тож,любі читачі, знайомтесь з умовами Конкурсу, створювайте свої плакати  і надсилайте їх на конкурс до Каланчацької дитячої бібліотеки для дітей за адресою: вул. Михайлівська,17. Кращі роботи будуть надіслані до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки для участі в обласному етапі конкурсу «Майбутнє планети – у наших руках!»
Зверніть увагу!  Місцевий етап конкурсу завершується 28 лютого 2022 року.
Бажаємо всім творчих успіхів!
Чекаємо ваші мистецькі роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар