четвер, 27 січня 2022 р.

Ювілейна книжкова виставка - хронометр «Святкує книга ювілей!»

 

  Читаючи цікаву та захоплюючу книгу, не кожен з нас  та і не завжди замислювається про час її написання. Іноді здається, що герої живуть поруч. Їхний характер і ставлення до життя такі близькі сучасній людині, що часом важко повірити, що події, описані в книзі, сталися більше 100,200, а іноді навіть 850 (!) років тому.


Не замислюваємося  ми також ,  що  книги  мають дні народження та ювілеї. І цього року також! І вони теж чекають на поздоровлення!




 Дорогі читачі!
 Каланчацька бібліотека для дітей запрошує  вас привітати книги з їхніми юбілеями,

завітавши до книгозбірні. А кращим подарунком для них буде те, що їх знову будуть читати, перечитувати та  зачитуватися. Для вас в читальному залі презентована  книжкова виставка - хронометр  «Святкує книга ювілей!»  Для когось ця зустріч з книгою – ювіляршою  виявиться першою, а хтось зможе перечитати знайомі твори, знайти улюблені рядки, згадати улюблених героїв та розповісти про книгу своїм друзям.


Серед ювілярів є «поважні старці» та «непохитні молодики». Але всі ці твори поєднує одне: вони дають сучасним читачам уявлення про те, як жили люди багато років тому, що любили, яких ідеалів прагнули, які 
пригоди та життєві їсторії сталися з героями – нашими сучасниками. Крім того, кожен з вас зможе отримати невеличкий подарунок - сюрприз, відповівши вірно на «ювілейні» запитання шматочків святкового книжкового торта.


Кожен з вас  матиме змогу не тільки згадати вже знайомі твори відомих авторів, а також відкрити нові для себе імена та книги. . Крім того, кожен з вас зможе отримати невеличкий подарунок - сюрприз, відповівши вірно на «ювілейні» запитання шматочків святкового книжкового торта.
 Книги, що відзначають ювілей, завжди були цікавими для читача, і читати їх буде ще не одне покоління.
Тому не баріться!
 Чудові книги – ювіляри  чекають  на  вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар