четвер, 21 листопада 2019 р.

Мистецький колаж "Дивовижні барви осені"


  Дитяча творчість  унікальна та безмежна… Дітям завжди  цікаво творити щось своє особисте і неповторне , тому що процес створення виробів своїми руками є вельми цікавим і захоплюючим заняттям, від якого малеча завжди   отримує неймовірну радість.
 
Тому і завітали  творчообдаровані  користувачі  дитячої бібліотеки, а це  учні молодших класів Каланчацьких шкіл,  на заняття «Дивовижні барви 
осені» гуртка  «Юні фантазери»,  щоб з натхненням намалювати свій осінній «настрій», на який їх надихнула ця чудова  пора року своїм  різномаїттям кольорів.





 


 Хтось з дітлахів є постійним членом гуртка, а хтось відвідав заняття вперше і відразу отримав задоволення від можливості спілкуватися, навчатися один у одного, демонструвати власні досягнення.
   Щоб підбадьорити  майбутніх  творців і дати їм змогу повірити в свій талант, Каланчацька районна організація Товариства Червоного Хреста   (голова організації  Петруненко Т. Д,) зробила для кожного члена гуртка  чудові подарунки: альбом для малювання і різнокольорові олівці.  Тож залишається лише побажати  «юним фантазерам»  нових прекрасних творінь і висловити велику подяку від колективу дитячої бібліотеки та її читачів Каланчацькій районній організації Товариства Червоного Хреста і особисто  керівнику Тетяні Дмитрівні Петруненко, за тісну співпрацю у вихованні підростаючого покоління та матеріальну допомогу дітям під час проведення цікавих масових бібліотечних заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар