понеділок, 24 грудня 2012 р.

          
       Знайомство з професією перукаря і не тільки… 
Днями учасники проекту «ПрофіСтарт» побували в щойно відкритому в Каланчаці  в Центрі краси та здоров’я «Багіра». Де познайомилися з професіями  та послугами  які надаються в цьому закладі для жителів нашого селища. Дуже цікаво розповідала керівник  цього закладу Наумова  Анжела Анатоліївна про свою професію перукаря. 
    Є такі професії, без представників яких, не може обійтися жодна людина. І, якщо послугами таких фахівців, як юристи, програмісти можна жодного разу в житті не скористатися, то без перукарського мистецтва не обійдеться ніхто: ні дорослий, ні дитина, ні бізнесмен, ні домогосподарка.
  Перукарі - це люди, які дарують не тільки доглянутий зовнішній вигляд нашому  волоссю, але щось більш цінне - індивідуальність і неповторність вигляду, а значить, упевненість в собі і позитивні емоції. 

І навпаки - невдала стрижка може на кілька тижнів вибити людину (особливо представниць слабкої статі) з колії і надовго зіпсувати настрій. Але справжній професіонал своєї справи, звичайно ж, не допустить такого казусу, адже він здатний подумки уявити результат своїх дій, ще до того, як узявся за ножиці. Професія перукар – це як чарівник,  який може перетворити саму звичайну Попелюшку в принцесу, хіба це не прекрасна професія. 
 Працівники Центру краси провели екскурсію по залах . Познайомили з професією "манікюрниця-педикюрниця" - одна із найсучасніших професій нашого часу. Діти взнали, що манікюрниця - людина, яка проводить догляд за пальцями рук, чищення і полірування, нарощування і дизайн нігтів.
Педикюрниця - доглядає за ногами, пальцями та стопами ніг.
 Узнали, що таке парафінотерапія,манікюр гігієнічний, про сучасну послугу нарощування нігтів гелем, або  акрилом.
Краса рук, ніг необхідна кожній жінці, оскільки від їхнього стану залежить її самопочуття і настрій.
 Побували в косметологічному кабінеті . Узнали про професію косметолога, візажиста. Що ця професія не тільки цікава, але і досить  складна? Щоб  вийшов чудовий візажист, потрібно володіти теоретичним і практичними знаннями, а головне - уміти гармонійно їх об'єднувати в процесі роботи.А ще й відвідали прекрасний  фінтес-зал. Узнали які послуги тут можна отримати, наприклад  навчитися сучасному молодіжному  танцю Нір-Нор, або відвідати заняття аеробіки Step-dance, Aero-dance, Pilates.  
 Кожна людина прагне мати зовнішню природну красу. Питання краси хвилювало, хвилює і буде хвилювати людей будь-якого віку в усі часи.
Людина, задоволена своїм зовнішнім виглядом, впевнено почувається у суспільстві, більш активна, в неї гарний настрій і більша працездатність.

1 коментар:

  1. Хай різдвяна добра казка
    Подарує тепло й ласку.
    Хай різдвяні теплі зорі
    Знищать смуток весь і горе.
    Щастя, радості й добра.
    З РІЗДВОМ!!!

    ВідповістиВидалити