суботу, 16 березня 2013 р.

               Свято-конкурс  «Найкращий читач України -2013».
14 березня 2013 року в  районній   дитячій бібліотеці  було весело  та гамірно, бо відбувалося традиційне щорічне свято-конкурс  «Найкращий читач України -2013».
 До нашого районного центру приїхали кращі читачі з усього району. Учасники конкурсу, а це користувачі 6 класу та 7 класу представляли свої улюблені твори української та світової літератури і проявили непогані знання. Тим більше, що представити треба було улюблену книгу не за шкільною програмою. Більшість учасників ведуть щоденники читання, які пишуться взагалі-то для себе, проте читати їх іноді досить цікаво, адже там є власні спостереження, роздуми юних авторів, порівняння,  події,  життя реального і того, що описується в творах. А гостею на нашому святі була учениця  8 класу Каланчацької ЗОШ №1 Казмірчук Оксана яка презентувала свою нову книжку поезії «Пташине царство».
  Конкурсанти відповідали на запитання журі та відповідали на питання вікторини. Авторитетне журі вимогливо оцінювало  презентацію  улюблених книжок. Приємні враження залишилося  і від артистизму та проявленої креативності учасників. Так Гюрджан Каріна презентувала свою збірку «Моє селище», Кудревська Олена – Музичну енциклопедію у формі української пісні, а Ляшко Оля – «Українські легенди» одну з яких артистично розповіла напам’ять.
Внаслідок чесної і напруженої боротьби перші місця та поїздку на III тур до обласної бібліотеки для дітей вибороли:  Голота Віктор (Гаврилівська с/бібліотека-філія) та Кляпко Анастасія (Новопавлівська с/бібліотека-філія), яка уже вдруге займає призове місце в конкурсі «Найкращий читач». Всі переможці та фіналісти конкурсу були нагороджені дипломами та невеличкими подарунками.  



Немає коментарів:

Дописати коментар