понеділок, 16 березня 2015 р.

"Велика книга читацьких рекордів"

Колись Самуїл Якович Маршак сказав  "Літературі також потрібні талановиті читачі, як і талановиті письменники". Безсумнівно і бібліотекам потрібні талановиті читачі. А вони у нас є.  Днями  в стінах нашої бібліотеки було дуже гамірно, весело,  але в той час наші читачі з хвилюванням чекали початку конкурсу «Найкращий читач 2015 року».  Учасники представляли слайдову презентацію на улюблені книги, малюнки, відгуки в віршах.  І переможцями в II етапі конкурсу  «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини!» стали серед 6 класів  - Нігачова Вікторія (Каланчацька ЗОШ №2), серед 7 класів  Вінтовкіна  Вероніка  (Новопавлівська ЗОШ), серед 8 класів – Голота Віктор (Гаврилівська ЗОШ), які й поїдуть на змагання до  Херсону. 
А  наша активна читачка Гюрджян Каріна отримала нагороду в номінації "Творче натхнення". Дівчинка багато читає, пише свої вірші, гарно малює. На конкурс представила свої вірші про Майдан, які висилала до Києва, показала і листи у відповідь від коменданта Майдана.  Вітаємо з перемогою!  
А  всі  інші учасники які приймали участь в конкурсі "Найкращий читач" потраплять до "Книги читацьких рекордів Каланчацького району"! 

Немає коментарів:

Дописати коментар