понеділок, 21 березня 2016 р.

Конкурс "ЛІТЕРАТУРНЕ FAN PARTY" «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини - 2016»



       В Каланчацькій районній  бібліотеці для дітей пройшов  ІІ етап конкурсу дитячого читання  «Найкращий читач України - 2016» , «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини-2016» , де зібралися кращі з кращих, ерудовані, кмітливі, спритні та інтелектуальні діти   6, 7 класів, які перемогли в першому етапі конкурсу, що проходив у бібліотеках   району. Всі учасники продемонстрували високий рівень підготовки і ґрунтовні  літературні знання. Вони вкотре довели, що книга – це найкращий спосіб розвитку особистості, вона – найкоротший шлях до істини.

  Після привітання завідуючою дитячою бібліотекою Красновид С.О. , кожен учасник представив себе, розказавши про свої захоплення. Звичайно, головним захопленням всі визнали літературу і розказали про свої улюблені літературні жанри.    Далі  книгомани  проявили свою креативність і творчий підхід, прорекламувавши улюблену книгу, показавши  слайдові презентації, малюнки до улюблених книг і навіть  були костюмовані герої.  А потім брали участь у вікторинах, тестах на ерудицію. В цьому році ми проводили і конкурс серед бібліотекарів та вчителів, які супроводжували учасників,   в номінації  «За творче втілення прочитаного» , голосування проводили фішкам, яке з умовою не голосувати  за свого учасника.
(Журі за роботою)

Наше журі ( Якубова О.Л.- методист районо, Хребір Н.Л.- бібліотекар ЦБС, Зінченко Ю.С.- соціальний педагог Каланчацької ЗОШ№1, Красновська І.С.- бібліотекар ЦБС) об’єктивно оцінювали конкурс  і за результатами голосування визначили переможців.
(Вітасік Єлизавета)

Переможцями конкурсу «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини -2016»  стали :
серед учнів   6-х класів:  Мазник Олексій (Новоолександрівська ЗОШ),   
(Мазник Олексій)
серед учнів 7 класів: 
Вітасік Єлизавета 
 (Новоолександрівська  ЗОШ), 



(Шкуро Максим)
 а за оригінальність представлення,  журі відзначило кращих книгоманів  серед 6 класів – Шкуро Максим (Олександрівська ЗОШ), Зоренко Іван  (Мирненська ЗОШ),  серед 7 класів – Юдіна Олександра (Хорлівська ЗОШ), Папко Альбіна – (Горьківська ЗОШ)     
(Зоренко Іван)

 Переможці нагороджені дипломами та грамотами  та   можливістю приймати участь в III етапі обласного конкурсу, який відбудеться в Херсонській обласній бібліотеці для дітей.                


(Папко Альбіна)
(Юдіна Олександра)            
Всі інші учасники нагороджені  подяками  за активну участь в районному конкурсі.   

Ми бажаємо переможцям, учасникам конкурсу успіхів у навчанні та нових перемог. Нехай книга стане гарним і добрим супутником на все їхнє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар