вівторок, 5 квітня 2016 р.

«Диво двері відчиняйте, у світ казковий вирушайте»



 Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до нашої дитячої бібліотеки традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято залишається найпопулярнішим серед читачів нашої бібліотеки , особливе по  змісту для кожного учасника, від  малюка, який пробує книжку «на зуб», до солідних «живих» класиків дитячої літератури.

 Наша книгозбірня   запроcила  юних читачів, а це були    (3 –Б клас Каланчацької ЗОШ№2 кл. Філіпенко В.М.) на театралізоване свято відкриття тижня 
«Диво двері відчиняйте, у світ казковий вирушайте», на яке завітали персонажі улюблених дитячих казок. Завідуюча бібліотекою привітала всіх зі святом, розказала присутнім про значення книги та читання в житті людини. 

   Несподіванкою і приємним сюрпризом свята були  зустрічі з казковими героями Лісою Алісою та Котом Базиліо (бібліотекарі Гончарова В.В. та Красновська І.С) артисти цікаво, артистично і змістовно продемонстрували свої дії у веселій, пізнавальній та ігровій формі, діти мали змогу дізнатись багато цікавого про казки та їх героїв, відгадували  хто прислав телеграми, продовжували прислів’я, відгадували загадки, «ловили рибку» з казковими запитаннями,  приймали участь в солодкій вікторині, отримуючи за відповіді солодкі призи. Сміх, радість, добрий настрій панували на святі. Діти зрозуміли, що саме дитяча книга несе мудре, розумне, добре слово.

Немає коментарів:

Дописати коментар