середу, 15 червня 2016 р.

«Step by step, до книжкового подіуму»



  


Розпочалися літні канікули. Запрацювали пришкільні табори , з якими районна бібліотека для дітей налагодила тісні зв’язки.
“Літо,книга, діти - будем весело дружити” – ось девіз заходів. 
Такі зустрічі в дитячій бібліотеці – це одна з необхідних умов гармонійного становлення дитячої особистості і проведення розумного дозвілля.
А днями проведено цікаву літературну гру  « Step by step, до книжкового подіуму» яку проводили     з пришкільним оздоровчим табором з Каланчацької ЗОШ№2. Мета якої була  сформувати у школярів загальне уявлення про бібліотеку, багатство та розмаїття її книжкового світу. Бо від того, чи читають наші діти, що і як читають, залежить їхній сьогоднішній успіх і
майбутня доля.    Суть інтелектуальної гри  полягає  в тому, хто перший крок за кроком до йде до подіуму отримує в нагороду нову книгу. Гра розпочиналася  з питання, відповідь на яке потрібно знайти в Інтернеті. Якщо в звичайному аукціоні за правильну відповідь учасник отримує «лот», то в нашій грі, за правильну відповідь учасник гри отримує дозвіл на наступний  крок . Якщо відповідь не вірна, то гравець крокує на один крок назад, а право відповісти  на це питання передається другій команді,  в разі правильної відповіді команда суперника отримує  жетон номіналом 1 «Чомусик», навіть був слід з сюрпризом – дзвінок другу.
 
Діти весело і з користю провели свій вільний час, зарядилися позитивною енергією, насолодилися свіжим повітрям. Наостанок присутні переглянули улюблені журнали, а переможці  гри отримали солодкі  призи.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар