вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Семінар бібліотечних працівників.

26 жовтня  поточного року на базі  дитячої бібліотеки для бібліотечних працівників Каланчацької ЦБС проведено семінар–практикум      «Використання інноваційних  форм масової  роботи у практиці роботи дитячих бібліотек». Відкрила  семінар  директор ЦБС  Федкевич Н.В. яка у своєму виступі наголосила на потенційні можливості  та основні завдання  сільських бібліотек-філій в сучасних умовах та про роботу бібліотек  в зимовий період, що бібліотеки повинні працювати з людьми і для людей. А методист ЦБС  Бабічева В.А. зупинилась на основних напрямках роботи на наступний рік і яких форм  потрібно дотримуватись при складанні планів роботи на поточний рік.  З презентацією    «Гармонійний розвиток особистості: інновації масової роботи в роботі дитячих бібліотек» ознайомила   присутніх заступник директора по роботі з дітьми  Красновид С.О. Яка розповіла про інновації які були представлені на  бібліотечному Ярмарку «Бібліокре@тив»-2017р. в м. Ізмаїл, обмінялася з колегами своїми  напрацюваннями та   представила  інноваційні ідеї своєї дитячої бібліотеки. Бібліотекарі отримали консультацію про дизайн бібліотеки та оформлення книжкових виставок в сучасному оформлені.
 

Провідні спеціалісти дитячої бібліотеки Гончарова В.В. та Красновська І.С. надали колегам  ряд консультацій в проведені  масових заходів серед різних вікових груп користувачів дітей.  
А на завершення семінару наші  бібліотекарі пограли в інтерактивні ігри та прийняли участь в  майстер-класі оформлення бібліотеки «Красуня осінь в бібліотеку завітала».     

 

Немає коментарів:

Дописати коментар