середу, 14 лютого 2018 р.

«Тобі дарую валентинку»

        14 лютого  весь світ святкує День Святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в нашій бібліотеці  вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні, а особливо учням 3 класу Каланчацької ЗОШ №2, для яких була проведена святково-розважальна програма «Тобі дарую валентинку»
 
  Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей класу. Бібліотекар   познайомила їх з історією виникнення свята та  традиціями його святкування в різних країнах світу.
      Для учнів також були проведені різноманітні конкурси, які зацікавлювали всіх присутніх : «Сердечний магніт»,- скласти із частинок-пазлів –«Серце з чарівним словом «Радість і доброта». Команди на швидкість  складали прислів’я про кохання.  Грали в літературну гру «Казкові наречені». Дуже весело пройшов конкурс «Найгарніший кавалер»,  де дівчатка зав’язували різнокольорові стрічки хлопчикам.  
З бібліотеки  школярі пішли в піднесеному настрої , отримавши валентинку за участь в  заході.
       Також до Дня Святого Валентина читачам нашої книгозбірні представлена  книжкова виставка «З любов’ю до книги», де діти написали свої побажання книзі, написали в кого яка улюблена книга.
        
        


  
       

  


Немає коментарів:

Дописати коментар