середу, 21 березня 2018 р.

Замов письменника


     Поезія… Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Поезія – не повсякденність, а стан душі. Неможливо собі уявити наше життя без поезії. Це життя стане для нас нудним та зовсім нецікавим. В переддень Всесвітнього дня  поезії в  нашій дитячій бібліотеці проведено цікавий захід «Замов письменника», на який було запрошено письменника – земляка  Суганяка А.С., який   є справжнім майстром поетичного слова, який може зацікавити аудиторію і знайти відгук у серці кожного.
 Анатолій Степанович  розповів школярам про свій життєвий та творчий шлях, відкрив перед їх очима вікно в багатий безмежний світ природи, сіяв в юні душі зерна добра, чесності, порядності.
      З  творчістю поета  познайомила  і бібліотекар відділу обслуговування, а   учні заходу Білоброва В. та Шилова Р. прочитали його поетичні вірші.     Школярі уважно і з задоволенням слухали виступаючих, а потім задавали питання і розповідали  про враження від почутого.
      Поет з радістю відповідав на запитання, які виникали у ході зустрічі. Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника, а й залучення їх до читання. Сподіваємося, що ця зустріч залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної літератури.
 







Немає коментарів:

Дописати коментар