понеділок, 25 березня 2019 р.

Вибори Президента "Клубу цікавих зустрічей" - завершено!

   

 
 
Читачі Каланчацької бібліотеки для дітей  вчилися реалізовувати виборче право.
Сьогодні, коли Україна стоїть перед вибором, яким шляхом їй розвиватися далі, коли старі, сформовані за тоталітарних часів, стереотипи заважають теперішнім політикам будувати нову державу, кожен із нас не повинен залишатися осторонь. Громадянська позиція — це усвідомлена відповідальність за все, що відбувається в нашій країні.





Саме молодь повинна брати активну участь у процесі творення нової України, країни другого тисячоліття.  Хоча вибори проведені в ігровій формі, діти дізналися багато цікавого про виборче право кожного виборця,  про   особливості  цьогорічних виборів Президента України. А наші кандидати в президенти «Клубу цікавих зустрічей» Береза Анна  та Миронеко Єлизавета  представляли свої програми, а  довірені особи Паролов Віталій та Вострецова Юлія агітували  за кандидатів в Президенти. Наші учасники показали свої знання з виборчого процесу, розв’язуючи юридичні задачі, брали участь в "Правових перегонах", «Літературних змаганнях», виконували  «Народознавчі завдання». А потім члени виборчої комісії всім учасникам заходу видали бюлетені для голосування. І пристрасті навколо кожного кандидати накалялися. Вибори проходили в звичайних кабінках для голосування, бюлетені вкидалися в підготовлену «Скриньку для голосування», все проходило за правилами. Всі з нетерпінням чекали підрахунку бюлетенів. І ось після оголошення виборчої комісії результатів виборів  з невеликим розривом голосів Президентом «Клубу цікавих зустрічей»   визнано Березу Анну.   Всі  учасники виборчого процесу щиро 

оплесками привітали   переможця, побажали плідної роботи і втілювати в життя передвиборчу програму спільно з працівниками  дитячої бібліотеки.















Немає коментарів:

Дописати коментар