пʼятницю, 17 квітня 2020 р.

Великодній настрій



  Великдень – найбільше християнське свято – одне з головних свят весняного календарно-обрядового циклу, витоки якого сягають глибини тисячоліть. Великдень – світле і добре свято, сповнене віри, надії та любові. це свято оновлення землі та природи. Це прекрасний час, коли всі рідні збираються за одним столом. В цей день в домівках панує особлива атмосфера гармонії, щирості й гостинності. Приходить розуміння, що добро обов’язково переможе зло, адже віра в Бога здатна творити дива.
Більш дізнатися про свято Великодня можна, якщо усією родиною переглянути Великодні мультфільми для дітей за посиланням http://lviv1256.com/lists/velykodni-multfilmy-dlya-ditej-yak-rozkazaty-dytyni-pro-velykden/  або почитати Великодні казки для дітей від українських авторів за адресою https://mala.storinka.org/%D0%B2%D0%

  
Відзначають Великдень по різному в різних країнах світу й навіть різних регіонах України.  Але перед Великоднем у всіх родинах печуть смачні паски та роблять крашанки або просто фарбують яйця в яскраві кольори. А ще багато діточок готують Великодні сувеніри.
Нагадуємо, що Каланчацька бібліотека для дітей  проводить  он-лайн конкурс «Великодні візерунки» серед читачів бібліотек Каланчацької громади
Перші фотографії робіт від наймолодших читачів Каланчацької бібліотеки для дітей вже надійшли.  Погляньте, яка краса, які чудові роботи, сповнені дитячою фантазією, чистотою та добром.
 Чекаємо нових фото, бо знаємо - наші читачі талановиті та креативні! Зі Великодніми святами всіх Вас! Миру, добра та смачної паски!

Немає коментарів:

Дописати коментар