четвер, 9 квітня 2020 р.

Онлайн-конкурс «Один раз на все життя»


 Сім’я — це найдорожче, що у нас є в цьому житті. Це частинка суспільства, це коло близьких тобі родичів, це найбільший у світі скарб. Чому скарб? Тому що тепло та затишок домашнього вогнища не можна купити, його потрібно знайти і зберегти. А коли в сім’ї панує мир, злагода, взаєморозуміння, любов до своїх дітей, а дітей до своїх батьків – це чудово, ще справжнє щастя! Сьогодні сім’я ще і фортеця, яка оберігає від страшного вірусу та пандемії. Родину потрібно любити та цінувати. Саме тому з метою популяризації традиційних сімейних цінностей для дітей та молоді Херсонської області  проводиться відкритий конкурс на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя".
  Дорогі юні читачі бібліотек Каланчацької громади! Якщо Вам вже 14 років, тоді Каланчацька бібліотека для дітей запрошує Вас  взяти участь в ІІІ відкритому конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя»

Конкурс проводиться як спільний проєкт відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії Української Православної Церкви (УПЦ) та організацій:  управління освіти Херсонської міської ради, управління культури Херсонської міської ради, управління охорони здоров’я Херсонської міської ради. Партнер конкурсу – Комунальний заклад «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.
Рекомендовані теми конкурсних робіт:
 - «Моя щаслива сім’я»,
 - «Краса батьківства»,
 - «Нехай дитя прийде у світ»,
 - «Багатодітна родина - дітей багато не буває!»,
 - «Мій родовід».
 Якщо ваша сім’я щаслива, якщо кожен в ній потрібний, важливий і незамінний, то  розкажіть про це, поділіться теплом і радістю чудових родинних миттєвостей з іншими та отримайте прекрасні призи. Можна написати твір про своїх рідних, зняти невеличке відео про свою унікальну родину, зробити цікаве фото щасливої сім’ї, дослідити свій родовід… 
  Детальніше дізнавайтесь про конкурс із Положення про його проведення та приєднуйтесь до числа учасників конкурсу «Один раз на все життя»!  Цьогоріч, в умовах карантину, конкурс відбуватиметься у онлайн-форматі: щоб подати творчу роботу на конкурс, достатньо надіслати її у електронному  форматі на вказані у положенні електронні адреси. Підбиття підсумків відбудеться 15 травня, у Міжнародний день сім’ї. Переможці конкурсу та їхні координатори отримають дипломи, подяки і заохочувальні призи від організаторів. 
 Додатки до положення (рекомендовані форми заявки та протоколу) можна завантажити за цим посиланням: http://www.library.kherson.ua/2020/odyn-raz-na-vse-zhyttia_dodatky_forma_protokolu_zayavky.doc
 Також свої творчі роботи можна відправляти на електронну адресу Каланчацької бібліотеки для дітей за адресою: kalanchak.detskay@gmail.com
 Творчого всім натхнення, успіхів та родинного затишку. Чекаємо на цікаві роботи про вашу сім’ю! Залишайтеся вдома та творіть!


Немає коментарів:

Дописати коментар