пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Читайте про родину, читайте з родиною


  Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї (International Day of Families). Цього дня потрібно згадувати лише приємні моменти родинного життя, вибачати та вибачатися, дарувати рідним посмішку та добрі, лагідні слова. І, звичайно., усвідомлювати що СІМ’Я  – це скарб, а якщо ви в ній відчуваєте себе щасливим та захищеним, тоді це справжній безцінний скарб.
  Каланчацька бібліотека для дітей вітає всіх із Міжнародним днем сім’ї та бажає миру та злагоди в ваших родинах, взаємодопомоги і взаєморозуміння.  
  Є гарне прислів'я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок – навряд чиОсь так і з сім'єю.  Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи, боротися... А як солодко ділити перемоги з рідними людьми!  А ще так добре з родиною зібратися разом та почитати гарні книжки про сімейні історії інших, поспівчувати їм та порадити разом з героями найкращих книжок про родину.   Дитяча бібліотека пропонує відеопрезентацію таких книг. Вибирайте, яка книга вам до вподоби та «пірнайте» в захоплюючий світ життєвих історій. 
Любі читачі, не марнуйте свій час даремно під час карантину! Читайте про родину, читайте з родиною!


Немає коментарів:

Дописати коментар