четвер, 28 травня 2020 р.

Онлайн - РR -акція «Подаруй посмішку Літечку!!



      Любі читачі дитячої бібліотеки Каланчацької громади та їхні батьки!
Карантин корегує наше життя, але не скасовує  свята та приходу нової пори року. Ось і незабаром, ну зовсім скоро, до нас завітає Літечко, якого так довго чекаємо та яке так несподівано і раптово  закінчується. Але воно завжди таке  бажане! Трохи змінивши добре відомий вислів, можна з упевненістю сказати: "Як ти літо зустрінеш, так його і проведеш!» Тож давайте зустрінемо літо, незважаючи на карантин, гарним настроєм, чарівними посмішками  та улюбленими книжками!
  До Міжнародного дня захисту дітей – 1 червня, яке, до речі, в цьому році святкує своє 70річчя,  Каланчацька бібліотека для дітей запрошує всіх читачів і не тільки приєднатися  до онлайн -РR -акції «Подаруй посмішку Літечку!». Тому що в цьому світі немає нічого більш чистого і щирого, ніж посмішка дитини. Тим більше посмішка тої дитини, яка полюбляє  читати! Мета акції показати, шо читати в любу пору року, а особливо в літню  – це завжди цікаво, корисно і круто!
 Умови онлайн -РR -акції «Подаруй посмішку Літечку» зовсім прості.                         Кожному бажаючому потрібно сфотографуватися, обов'язково з посмішкою, якомога веселіше, та зі своєю улюбленою книгою, яка є най-най і про яку хочеться розповісти всім, потім поділитися в соцмережах інтернету своїми світлинами
 з написом  RАкціяПодаруйпосмішкуЛітечку. Можна  надіслати свої щасливі фото на електронну адресу нашої бібліотеки   kalanchak.detskay@gmail.com      або месенджер фб- сторінки «Каланчацька бібліотека для дітей»». Ми обов'язково розмістимо їх на сторінці  нашої бібліотеки, щоб всі мали можливість разом з вами посміхнутися!
   Запрошуємо також і Вас, шановні батьки, приєднатися до онлайн -РR -акції «Подаруй посмішку Лтечку!»., бо кожен із Вас також був колись маленькою дитиною та має  свою найкращу, найулюбленішу книгу. І кожен із Вас також із нетерпінням чекає приходу Літечка. А родинні світлині завжди такі зворушливі та теплі!
   Найактивніші учасники  онлайн -РR -акції «Подаруй посмішку Літечку!» будуть відзначені подяками та невеличкими приємними призами.  1 червня, в Міжнародній день захисту дітей, також буде  визначена посмішка  «Глядацька Симпатія» за кількістю вподобань на сторінках соціальних мереж.
Любі діти, шановні батьки! Приймайте участь онлайн -РR -акції!  Даруйте Літечку, собі, всім та кожному свої ПОСМІШКИ! Бо, як співається в дитячій пісеньці, від посмішки стане світ добрішим! Давайте разом будемо робити його таким! Чекаємо на ваші світлини!


Немає коментарів:

Дописати коментар