неділю, 21 червня 2020 р.

Кожен тато - найкращий!


Шановні татусі!
Колектив Каланчацької бібліотеки для дітей разом зі своїми читачами щиро вітає Вас з Днем Батька – святом вдячності та шани!
Батько - це не просто слово. У ньому стільки дитячих почуттів.  Милий, коханий, рідний, м'який, добрий, а іноді суворий і похмурий, але завжди найсильніший, завжди найсміливіший, завжди найкращий і чудовий! Це все про Вас, дорогі татусі!
Бути хорошим батьком - найвідповідальніша і потрібніша  робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для донечки… Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов'ю і терпінням. Таке може тільки тато! Недарма для хлопчика тато - це приклад для наслідування, адже він сильний і сміливий, на всі руки майстер. Для донечки тато - це гордість. Кожна маленька принцеса мріє зустріти свого принца, який буде схожий на батька.
День батька - це свято, в який хочеться нагадати, що батько споконвіку і до нинішнього часу був і залишається главою будь-якої сім'ї. У цей день колектив дитячої бібліотеки бажає всім батькам непорушного і міцного здоров'я, великого успіху, довголіття і всього самого-самого найкращого! Бажаємо також відчути на собі всі принади батьківства:  на шиї ніжні рученята, на щоці дитячі поцілунки, а в серці ніжні слова! Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар