середу, 16 вересня 2020 р.

І тур турніру "Ігри патріотів Херсонщини" відбувся!


  З метою покращання  історико - краєзнавчих знань підростаючого покоління  про Херсонську область,  виховання патріотичних якостей школярів та заохочення їх до систематичного читання, зокрема  творів  письменників Херсонщини  та літератури про рідний край,  20  червня  2020 року  стартував  щорічний обласний інтелектуальний турнір “Ігри патріотів Херсонщини».  В цьому році  він відбуватиметься  вже вп’яте.  Участь в ньому  беруть учні 4-9 класів закладів загальної середньої освіти Херсонської області. 
   Маленькі та юні користувачі бібліотек Каланчацької громади  також  активно долучилися до участі в цьому цікавому та пізнавальному інтелектуальному турніри . Впродовж  літних канікул  наші читачі удосконалювали  свої знання про рідний край, про  його природне  розмаїття, про історичні  факти, літературні і мистецькі здобутки  Херсонщини

 
  
 .  Наші допитливі користувачі ще мали змогу розширити свій інтелектуальний  кругозір про  Каланчацький край т та перевірити свої знання про його історію та культуру  за допомогою інтелектуальних ігр - онлайн  «Ігри патріотів Каланчацького краю», створених  працівниками дитячої бібліотеки разом зі своїми «чомусиками» -бібліотечними волонтерами на підтримку дитячого читання.

   І ось вже  в  бібліотеках Каланчацької громади  - сільських бібліотеках філіях та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів сіл -  відбулися фінальні змагання  І місцевого туру та визначені переможці.  Змагання учасників відбувалися за ігровими картами нашого краю, розробленими фахівцями Херсонської обласної бібліотеки для дітей за різною тематикою.   Наші бібліотекарі до проведення  змагання віднеслися  відповідально та креативно,  додавши свої  нові ідеї та  методи  проведення змагань.
 Вітаємо  щиро всіх юних переможців  І туру інтелектуального турніру  “Ігри патріотів Херсонщини» та бажаємо перемоги в ІІ тури  в Каланчацькій громаді, який і визначить трьох найкращих знавців  рідного краю , юних патріотів Херсонщини , що згодом будуть  представляти нашу громаду на обласному турі в Херсоні.
 Змагання ІІ туру на звання кращих  юних патріотів Каланчацького краю, які проводяться Каланчацькою бібліотекою для дітей,   відбудуться  18 вересня 2020 року  дистанційно(в зв’язку зі складною  епідеміологічною ситуацією)  і будуть приурочені до  226 - річниці заснування селища Каланчак.  Всім  учасникам  змагань -  вдачі, гарних знань та  прагнення до перемоги!  Нехай  переможуть найінтелектуальніші та найерудованіші!

Немає коментарів:

Дописати коментар