четвер, 10 грудня 2020 р.

Виставка – нагадування «Право одне: маленьке Я на горизонті життя»

 

Розібратися в складному світі права, підвищити рівень правової культури допомагають  дітям заходи під час Всеукраїнського тижня права. Він проводиться щороку і включає 10 грудня – День прав дитини , який відзначається в пам’ять про проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

В Каланчацькій бібліотеці для дітей Тиждень права розпочато!

Любі наші читачі! Для вас в читальній залі нашої бібліотеки оформлена тематична книжкова виставка – нагадування «Право одне: маленьке Я на горизонті життя», оскільки дитина є повноцінним членом суспільства ,  вона  має свої права і повинна про них знати .

Під час огляду  літератури  виставки можна  ознайомитися з документами, що захищають права дитини: з Декларацією прав дитини, Конвенцію про права дитини, Конституцією України. Також кожний відвідувач  виставки зможе ще раз перевірити себе на знання своїх прав та обов’язків, правильно розтлумачивши  символ права дитини та відповівши на правові запитання. На виставці представлена література на правову тематику для читачів різних вікових категорій, змістовні вірші та казочки про права та обов’язки,
 

Ласкаво запрошуємо до дитячої бібліотеки !Протягом тижня можна переглянути матеріали, представлені на книжковій виставці «Право одне: маленьке Я на ризонті життя» !  

Немає коментарів:

Дописати коментар