четвер, 17 грудня 2020 р.

Правова гостина « Дитинство моє семицвітне»

 

Я маю право жити на Землі,

Творити, дихати, учитись,

Примножувать багатства всі її,

Своєю  Україною гордитись!

Такими гарними  словами в рамках Тижня правових знань розпочався ще  один пізнавальний захід для наших допитливих  читачів. Покращити свою правову обізнаність до дитячої бібліотеки запросили  учнів 4-А класу Каланчацького ЗПЗСО №1(класовод Ткаченко О.В.). Для  них в правовій гостині « Дитинство моє семицвітне» серед книжок та яскравих квітів «розквітла» найголовніша, найважливіша  - Правова.  У неї, що ні пелюсток  то право дитини, яке підтверджено Конвенцією ООН. Щоб краще його зрозуміти та запам’ятати дітям потрібно було  виконати  нелегкі літературно – правові завдання.

Для цього нашим маленьким правознавцям  знадобилося продемонструвати свої знання, ерудицію, кмітливість і, навіть, винахідливість. 

Цього потрібували від дітей інтерактивна гра «Чемний літературний герой», гра – пазли «Айболить», відео вікторина «Мудра Гусінь»,  відгадування правових загадок від  казкових персонажів, продовження прислів’я на правову тематику.   Але на кожне право було «знайдено»  і обов’язок  дитини , про який їм потрібно теж завжди пам’ятати.

Наприкінці зустрічі для закріплення прав та обов’язків  діти переглянули мультфільми «Права дитини в казках» та «Кожна дитина має право»

 

Немає коментарів:

Дописати коментар