понеділок, 21 грудня 2020 р.

Святкове театралізоване дійство «Дорогенький Миколай, діткам радість роздавай!».


 Є свято гарне в Україні. Є свято казки чарівне.

Що Миколай в святій ряднині слухняним ласощі несе.

Це свято раз буває в році. Воно нікого не мине,

Бо Миколай Святий із неба в  оселю кожну зазирне.

Зазирнув Миколай і до Каланчацької бібліотеки для дітей  напередодні  такого найдивовижнішого, найбажанішого торжества, коли  вже святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі, коли мерехтять вогники  прикрашених вітрин магазинів, коли відчувається  запах ялинки та мандаринів.

До затишних, по святковому прикрашених залів дитячої  книгозбірні гостинно запросили  дітей тимчасово внутрішньо переміщених сімей, щоб всім разом зануритися в казкову атмосферу   радості та веселого  настрою, очікування дива та несподіванок, щоб ще раз  повірити в добро, щедрість та милосердя.

Для наших любих гостей   працівники Каланчацької  бібліотеки для дітей, її талановиті читачі - бібліотечні волонтери і Каланчацька районна організація Товариства Червоного Хреста приготували чудове святкове  театралізоване дійство «Дорогенький Миколай, діткам радість роздавай!».

 І Святий Миколай (Стапинський Денис, учень 9-В клас   Каланчацького ЗПЗСО №1)  насправді  завітав  до дітей з чарівним мішком  повним сміху, радості, гарного настрою та солодощів.  На дійство прийшли дивовижні  Добринка і Позитивчик  (Костельнюк Валерія та Зінченко Ілля, учні 6-А класу Каланчацького ЗПЗСО №1), щоб привітати малечу з Днем Миколая, подарувати їм багато сонячних емоцій та дзвінкого сміху, перевірити чи всі  дітки були слухняними та розумними протягом всього року.

  Не обійшлося  на святі без казусів. З різочками – лозинками в бібліотеці з'явилася  Вереднюга –Ябеда , яка  стала  «встановлювати» свої правила, спокушати  малечу бути неслухняними бешкетниками. та перешкоджати приходу Святого Миколая…




Діти ж дружненько довели злій гості, що вони чемні, розумні, добрі та слухняні.  Всі свої хороші якості вони продемонстрували під час ігор – змагань «Телеграма Святому Миколаю» та  «Загадкова скринька», літературних  конкурсів «Чарівний чобіток казок» та «Зашифровані сніжинки», веселої руханки «Знайомство від Фіксіків», вікторини загадок «Відгадаєш ти чи ні?». А в цікавих зимових забавах «Прироби Сніговику ніс» та «Ялинка побажань» разом з діточками брали участь і батьки.

   






 Було весело, цікаво, яскраво, а гарні вірші, чудова музика, прекрасна гра головних героїв цього дійства створювали відчуття справжнього казкового свята. Тому і злі чари Вереднюги – Ябеди були переможені. Святий  Миколай, переконавшись в чемності дітей, обдарував їх солодощами та побажав гарних зимових свят. 









Тож нехай кожне зимове свято приносить дітям радість , задоволення, пізнання нового, віри в добро та дива! Попереду ж  стільки всього неймовірного! Вдачі всім!.

Немає коментарів:

Дописати коментар