середу, 23 грудня 2020 р.

АРТвиставка – захоплення «Кольоровий вернісаж юної художниці»

  Віднедавна у читальній залі  Каланчацької  бібліотеки для дітей  можна помилуватися  чудовими творчими роботами талановитої творчої дівчинки  – дев’ятирічної  Вікторіі Верещаги.  А днями на презентацію її невеличкої персональної АРТвиставки – захоплення  «Кольоровий вернісаж юної художниці» були запрошені однокласники Вікторії, учні 4-В класу Каланчацького ЗПЗСО №1,  разом з класоводом Кузнецовою  Тетяною Федорівною, рідні та друзі. 

 
Вікторія  – особлива дівчинка, яка прагне всього і відразу та зпоглинає в себе всі ті мистецькі знання, якими  щедро ділиться з нею Інна Сергіївна Красновська – Кафтан  . керівник гуртка «Юні фантазери», що працює  при дитячій бібліотеці. Дівчинка є його активним учасником та допитливим читачем , вона майстерно 
оволоділа мистецтвом пластинографії. живопису, використовуючи різні техніки  -  акварель, декоративний розпис , малювання різнокольоровими олівцями , крейдою, фломастерами.  Вікторія, з дитинства  маючи    прекрасну фантазію, створює  красиві витинанки та аплікації,дивовижні  м'які іграшки та 3Д вироби.

 За словами мами , Світлани Михайлівни,  свій перший малюнок Вікуся  створила  зовсім  маленькою  на фіолетових шпалерах в домі бабусі. Потім були олівці і листи паперу,  забруднені від фарб  рученята та очі, які світилися від щастя, що все вдалося  чудово.

 Милі звірятка, щемливі пейзажі, абстрактні сюжети – з малюнків Вікторії  радують глядача  різнокольоровими  барвами позитивних  емоцій та почуттів, грайливим настроєм і особливими дитячими роздумами, щирістю та душевною теплотою.  Роздивлятися ці картини – справжня насолода, адже дитяча творчість, а особливо така майстерна, завжди викликає захоплення.





 Виставка  Вікторії – це  перше публічне представлення  її творчих робіт.

Виставка ще «свіжа», не обрамлена, вона  просто намальована на аркушах паперу, підкреслюючи цим старт творчого польоту, пошук,  перші кроки  дівчинки на шляху до мистецтва, Юна художниця не збирається зупинятись на досягнутому, в майбутньому мріє розвивати свій талант і постійно вдосконалювати майстерність під час занять гуртка «Юні фантазери».

Цього Вікторії щиросердно побажали  керівник гуртка Красновська – Кафтан І.С.,  її  вчителька по класу фортепіано Каланчацької музичної школи Шендрик Л.О., класовод Кузнецова Т.Ф. .Всі вони зазначили, що Вікторія не тільки прекрасно малює, а й ще добре навчається,  досконало співає та грає на фортепіаніно  Підтримали юну художницю  в  бажанні творити  і її однокласники, вітаючи Вікторію з першою персональною виставкою.

По завершені презентації всі присутні з цікавістю та захопленням розглядами творчі роботі талановитої художниці  Вікторії Верещаги.

                                                                                                                                               Вітаємо  Вікторію з виставкою та бажаємо мистецького натхнення і нових творінь

Немає коментарів:

Дописати коментар