пʼятницю, 8 січня 2021 р.

Вітаємо з перемогами!

 

Дуже приємно розпочинати Новий рік з гарних подій. Сьогодні ми з радістю ще раз привітали  переможця  Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу  «Творчі канікули 2020»  в  Херсонської області  та переможця  онлайн  флешмобу – освідчення «До мови доторкнемось серцем»  Андроннікова Тимофія , активного читача Новопавливської бібліотеки  - філії Каланчацької ЦБС.

Привітали та  вручили Диплом ІІІ ступеня переможця  конкурсу «Творчі канікули -2020» і подарунки від Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, які отримали сьогодні, а також нагородили  Тимофія невеличким заохочувальним призом  від  нашої дитячої бібліотеки за участь в мовному онлайн  флешмобі– освідченні «До мови доторкнемось серцем» .

 Тимофій талановита та творча дитина, яка  дуже любіть рідну мову, легко та  чудово створює прекрасні вірші, по - дитячому глибоко  думає і міркує, багато читає та бере активну участь в бібліотечних заходах . Бажаємо йому творчого натхнення на  нелегкому поетичному шляху, нових цікавих ідей та нових перемог. Молодчинка! Так тримати!

Немає коментарів:

Дописати коментар