четвер, 1 квітня 2021 р.

Першоквітнева книжкова фотосесія «Посміхніться! Вас знімає бібліотека!».

                
                           
Дорогі наші читачі, а чи знаєте ви що таке фейс-білдінг? А це… зарядка для обличчя, або  просто кажучи,  
це звичайна щира посмішка. Сьогодні, 1 квітня, в
 День сміху або ж День жартів і розіграшів, у Каланчацькій бібліотеці  для дітей усміхалися навіть книжечки: повісті М.Гоголя  - посмішкою козаків, «Аліса в країні див» Л. Керрола  
дивувала посмішкою Чеширського Кота, а серія книг В. Нестайка - навіть цілим «букетом» щирих
 дитячих посмішок, бо  здавна усім добре  відомо, що одна хвилина щирого сміху рівноцінна 15-хвилинній їзді на велосипеді, вона сприяє виробленню гормонів щастя та продовжує життя рівно на 10 хвилин. Саме тому своїми чудовими посмішками чудові книжечки з неймовірно веселими та смішними історіями,звертали на себе увагу та «прохали» читачів  взяти їх почитати.

А ще всі користувачі – маленькі, юні, дорослі , що сьогодні завітали до нашої бібліотеки за новенькими книжечками залюбки взяли участь в першоквітневій  книжковій фотосесії «Посміхніться! Вас знімає бібліотека!».

Спитаєте, як можна посміхнутися під час карантинних обмежень, коли на обличчі маска? В дитячій бібліотеці все можливо! Фотосвітлини вийшли надзвичайно  веселі, щирі та позитивні! Переконайтеся в цьому самі. Ділимося їх маленькою частинкою з Вами та віримо, що сьогоднішнє свято підняло настрій усім, хто прийшов у бібліотеку. Ще раз зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар