неділю, 22 серпня 2021 р.

Лідера Читання - 2021 визначено!

 Цьогорічне літечко добігає до свого фінішу, щоб передати естафету часу красуні - осені. Закінчуються  такі бажані та такі чудові літні канікули, а разом з ними завершується і змагання в  «Книжковій естафеті сонячного літа»  , яку оголосила Каланчацька бібліотека для дітей  для визначення свого  переможця  серед користувачів – «чемпіонів»  Каланчацької громади в рамках ІV Всеукраїнського читацького конкурсу «Лідер читання  - 2021».

За цій період  кожен  з вас, любі  користувачі  дитячої  бібліотеки віком 10-15 років,   мав змогу  стати «лідером читання» та згодом представляти  нашу громаду на обласному рівні.

А щоб стати їм, необхідно було приходити до дитячої бібліотеки, читати більше книг за шкільною програмою та не тільки, брати участь в бібліотечних заходах, допомагати в волонтерських справах та «заробляти»  бали в різних етапах  літніх змагань книжкової естафети.
    Врахувавши всі вимоги  цьогорічних літних читань «Книжкова естафета сонячного літа» та  всі чесно «зароблені» бали  кожним учасником  літніх читацьких змагань,  був визначений Лідер  читання 2021  Каланчацької громади . З великим відривом від інших учасників книжкового забігу ним став   Перетятько Єгор, активний читач Каланчацької бібліотеки для дітей, учень 6 -А класу Каланчацької ЗОШ №2 (кл.кер. Нігачова Г.Д.) .
 Щиросердно вітаємо Єгора заслуженою перемогою в цьогорічних Літних Читаннях  таз перемогою в  І етані Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021».й бажаємо йому подальших  успіхів на обласному рівні конкурсу.
 За  період «Книжкової естафети» (з 1 червня по 20 серпня)  нашим переможцем було прочитано  49 книг, як  за шкільною програмою, так і за своїми інтересами . Тематика книг різноманітна, але перевагу Єгор   надає літератури історичного та пригодницького характеру. Дуже полюбляє читати книги про морські пригоди та стародавні  військові дійства. Не залишає без уваги дитячі детективи. Залучає до читання своїх однолітків, однокласників та всіх діток свого мікрорайону, ділиться з ними враженнями від прочитаних книг, рекламує нові надходження бібліотеки.   Крім читання, Єгор активно брав  участь в літніх бібліотечних заходах, під час яких Єгор завжди ділився своїм знаннями про ту чи іншу подію або свято, пропонував учасникам заходу прочитати цікаві книги.
 Будучи  учасником   волонтерської команди «Чомусики», він разом з іншими волонтерами брав участь в створенні віртуальних мандрів «Україна вражає», , в  добірці  цікавих фактів при створенні книжкової вставки  «Великий довідковий БУМ ,  в відборі найбільш цікавих та відомих фактів про селище  Каланчак для  патріотичної  онлайн-зустрічі ".
З Лідером читання визначено однозначно, а ось хто  стане тими  трьома найкращими читачами молодшого відділу дитячої бібліотеки та трьома - середнього відділу, стане відома 1 вересня, коли закінчиться «Книжкова естафета» повністю. У всіх  учасників книжкового забігу ще е час, щоб ними стати. Чекаємо вас в дитячій бібліотеці!  

Немає коментарів:

Дописати коментар