вівторок, 14 вересня 2021 р.

Арт - зустріч "Магія поглядів"

Перша персональна виставка – показник творчих досягнень, рекомендація себе як творчої особистості, що мовою мистецтва передає власне бачення світу, внутрішні переживання… Це завжди хвилююче.

 Свою першу персональну  виставку творчих робіт «Сяяння юності»  презентувала сьогодні Дубінець Анна  в Каланчацькій бібліотеці для дітей під час АРТ – зустрічі «Магія поглядів». На відкриття вставки до книгозбірні до імпровізованого арт-салону завітали однокласники дівчинки - учні 9-В класу Каланчацького ЗПЗСО №1,іхній  класний керівник Глушко Валентина Володимирівна, рідні та знайомі, щоб всім разом доторкнутися до чудового творчого світу юної художниці.




  Про головну героїню заходу – Анну Дубінець можна сказати : «Дитина поцілована Богом». Тендітна, красива, скромна дівчинка з великим даром від Бога – вмінням  за допомогою одного лише простого олівця передати погляд людини, її почуття, настрій,  внутрішній світогляд. ЇЇ картини технікою «графіка»- це магія поглядів: прекрасних, сучасних, різних, молодих…  Це сяяння юності… Кожна робота здібної дитини вражає своєю неповторністю, красою та талантом. За допомогою штрихів, ліній, колористичних нюансів юна художниця передає обличчя людини так, що часом думається: «Це фотографії!». Але ні! Це маленький шедевр, написаний власноруч талановитою дівчинкою - Анною Дубінець.


 Якщо не враховувати її «малюнків» на шпалерах , то Анна пише портрети порівняно нещодавно, лише протягом двох останніх років. Це бажання взяти в руки олівець та почати творити красу прийшло спонтанно, а потім затягнуло у вир створення все нових робіт. Найчастіше дівчинка  створює свої шедеври вночі, коли всі справи завершені, а навкруги – тиша. На кожну роботу -а вона завжди досконала! - Анна витрачає лише 3-6 годин.
  В серпні цього року юна художниця отримала найвищу нагороду Міжнародного конкурсу – фестивалю  "Україна єднає світ" – Гран – прі. Її талант побачили, її всоко оцінили. Це заслужено!  Попереду участь в нових творчих конкурсах, виставка в Херсонській обласній бібліотеці ім. Гончара і безумовно ж, нові перемоги та створення нових  шедеврів. Тож, успіхів, творчого натхнення тобі, Анєчко!




  Йти вперед, розвивати свої здібності бажали юному даруванню і всі присутні арт-салону, які щиро привітали дівчинку з першою власною виставкою. Потім були запитання, детальніший перегляд робіт та фотосесія на згадку про теплу, дружню арт –зустріч.
Виставка творчих робіт Анни Дубінець буде чинною до 21 вересня! Каланчацька бібліотека запрошує всіх! Завітайте до нас! Запевняємо, не пожалкуєте! Чекаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар