понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Ігри патріотів Херсонщини-2021: Читай! Пізнавай! Перемагай!

 З метою покращання  історико - краєзнавчих знань підростаючого покоління  про Херсонську область,  виховання патріотичних якостей школярів та заохочення їх до систематичного читання, зокрема  творів  письменників Херсонщини  та літератури про рідний край вже вшосте відбувається щорічний обласний інтелектуальний турнір “Ігри патріотів Херсонщини - 2021».  Першого жовтня стартував його ІІ етап, який визначить найкращих знавців нашого краю серед читачів бібліотек Каланчацької громади - майбутніх учасників обласного фіналу.
Любі читачі!
  Каланчацька бібліотека для дітей з метою покращення знань про Херсонщину та каланчацький край ї підготовки до змагань ІІ етапу інтелектуального турніру запрошує Вас на краєзнавчу виставку – вікторину «Ігри патріотів Херсонщини-2021: Читай! Пізнавай! Перемагай!»
Виставка допоможе Вам удосконалити  свої знання про рідний край, про  його природне  розмаїття, про історичні  факти, літературні і мистецькі здобутки  Херсонщини.

Також ви можете ознайомитися з основними запитаннями !! етапу турніру,  знайти відповідь на них на сторінках запропонованих книжок  виставки та  позмагатися з друзями в цікавих настільних іграх «У пошуках знайомих незнайомців» та «Зелений експрес».  Вам запропонують перевірити свої знання в інтерактивних краєзнавчих випробуваннях «Ігри патріотів Херсонщини» на сторінках сайту Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки за посиланням 
https://www.library.kherson.ua/igry/igry.html та  онлайн – змаганнях «Ігри патріотів Каланчацького краю» на блозі нашої бібліотеки за адресою: https://detskay.blogspot.com/2020/08/blog-post_26.html
 Чекаємо на Вас! Читаємо про рідний край, пізнаємо його та пишаємося ним!


Немає коментарів:

Дописати коментар