пʼятницю, 1 жовтня 2021 р.

Конкурсно – розважальна програма «Приходьте, друзі, в бібліотеку на гостину!»


 Вже стало доброю традицією в Каланчацькій бібліотеці для дітей напередодні Всеукраїнського дня бібліотек підводити підсумки літних читань, вітати та нагороджувати своїх найкращих читачів, тому що це свято  любителів книг, це свято всіх відвідувачів книгозбірні.

 На конкурсно – розважальну програму «Приходьте, друзі, в бібліотеку  на гостину!" до вяткової зали дитячої книгозбірні були запрошені  найактивніші, найкреативніші, найталановитіші наші читачі! Ті, хто протягом літних канікул подолав книжкову бібліоестафету та став переможцем! Ті, хто брав участь в різнопланових конкурсах та отримував  перемогу! Одним словом – суперчитачі! Їх тепло зустріли ведучі заходу, привітали з Днем бібліотек та запропонували здійснити подорож дивовижним книжковим світом.
Але на святі також з'явилися і непрохані гості - пірати, які випадково «випали» з книги Стівенсона «Острів  скарбів». Так, таке в дитячій бібліотеці буває! Особливо в передсвяткові дні!



 Піратам стало відомо, що найбільший скарб захований в дитячій книгозбірні, а який саме …  вони не знали. За допомогою різноманітних цікавих інтелектуальних конкурсів, ігор,  завдань наші суперчитачі довели непроханим гостям, що найбільший скарб – це знання і він - в книгах! Це істина! І навіть пірати погодилися з цим!






А згодом була приємна церемонія нагородження. Подарунками та подякам від Каланчацької ЦБС за дбайливе відношення до книги, любов до читання та активну участь в бібліотечних заходах були  нагороджені:
-         переможець І етапу  ІV Всеукраїнського читацького конкурсу «Лідер читання  - 2021» Перетятько Єгор, учень 6-А класу Каланчацької ЗОШ №2
-         переможці Літніх читань «Книжкова естафета сонячного літа» Сікорський Артем та Косенко Катерина (учні 8 -А класу Каланчацького ЗПЗСО №1), Перебора Віктор (учень  4 -А класу Каланчацької ЗОШ №2), Красновид Поліна (учениця 2 класу м. Херсон)
-         переможниця І місцевого етапу Всеукраїнського літературного  конкурсу  «Творчі канікули -2021» Яковлева Поліна ( учениця 7 -А класу Каланчацького ЗПЗСО №1)
-         активні читачі та творчі учасники гуртка «Юні фантазери» Фельбуш Арсеній та Ігнатенко Аліна (учні 4 -В класу Каланчацького ЗПЗСО №1)
-         переможниця  І місцевого  та ІІ обласного етапів Всеукраїнського конкурсу  «Незалежна і єдина — моя Україна!» Хмірова Яна ( ученица 5-А класу Каланчацької ЗОШ №2)
-         переможці fotochalenge  «Тет – на – тет з найкращим  татом» Чопей Матвійчик (вихованець дитсадочку «Сонечко»), Чопей Ілля (учень 5-А класу Каланчацького ЗПЗСО №1), Красновид Поліна та Далечук Анна (учениці шкіл м.Херсон)


-         переможці обласної бібліотечної акції на підтримку дитячого читання «Мрій! Читай! Досягай!», волонтери бібліокоманди «Буквоїди» Костельнюк  Валерія, Гиніна Анна, Нікуліна Софія, Пирогова Дар'я, Зінченко Ілля, Дрьомін Сергій (учні 7-А класу Каланчацького ЗПЗСО №1).



Всі учасники заходу наприкінці чудового, теплого, святкового дійства висловили свої побажання дитячій бібліотеці та зробили фотосвітлини на згадку про свято.
Дякуємо своїм чудовим бібліоволонтерам за допомогу в проведенні програми.


Всіх вітаємо з Днем бібліотек! Щастя та миру всім!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар