середу, 10 листопада 2021 р.

Артвиставка "Осінній подих кольорів"

 

Опадають з дерев останні жовто – червоні листочки, вже відчувається наближення неминучої прохолоди, дні стають коротшими та похмурими, але на чудових роботах наших творчо – талановитих учасників гуртка «Юні фантазери» господиня – осінь все така ж яскрава, сонячна та чарівна. 
Наші талановиті читачі –фантазери  радують   своїми неперевершиними роботами, на створення яких їх надихнула  ця золотава  красуня. Здається, вона навмисно придумал а осінню різнокольорову палітру для творчості і розвитку дитячої  фантазії.

Чудові композиції, створені акварельними фарбами та олівцями, зачаровують красою природи, різнобарвними  кольорами осені, різноманітністю  дитячої витівки.





 В них відчувається  теплий подих осені, чутно  шарудіння листя, а соковитими дарами садів – духмяними яблуками та грушами  на роботах найактивніших художників Хмірової Яни та Верещаги Вікторії - так і хочеться посмакувати!

Завітайте до дитячої бібліотеки та отримайте насолоду від творчих робіт Артвиставки «Осінній подих кольорів». Вам завжди раді!

Дотримання карантинних вимог обов'язково!

Немає коментарів:

Дописати коментар