вівторок, 7 грудня 2021 р.

Хмаринка доброти "Волонтер - Людина унікальна!"

 Волонтер, або  доброволець, — це людина, яка за власним бажанням готова витратити свої сили, час і талант на користь суспільству або конкретній людині, не чекаючи винагороди. Для того, щоб стати волонтером, не потрібен досвід чи спеціальна освіта, а лише бажання допомогти та підтримати тих, кому у житті пощастило менше, ніж тобі.
  Волонтер — на наш погляд — це, перш за все, співтворчість в загальній симфонії світу, це можливість зробити цій світ кращим.  Звичайно ж,  для кожного в цьому  слові свій сенс , але для всіх  – волонтер  робить добру справу від чистого серця,
 А що думають про волонтерів та їхню діяльність наші діти? Чи розуміють вони всю глибину поняття «волонтер»? Запевняємо, ТАК!
  Напередодні Дня волонтера Каланчацька бібліотека для дітей провела невеличке експрес -анкетування своїх читачів, попросивши їх відповісти на 5 запитань – тестів. Одним з запитань було прохання охарактеризувати волонтера, як людину. І треба сказати, були приємно здивовані, яким чудовим «вийшов» волонтер   по версії наших читачів - дітей.
Якими ж гарними словами  характеризували волонтерів діти! Тому ми не змогли утриматися  та створили з їхних  слів  хмаринку доброти «Волонтер –  Людина унікальна! ».
Волонтер – це доброта, сердечність, небайдужість, злагода… А головне – Волонтер – Людина унікальна!

Немає коментарів:

Дописати коментар