середу, 5 січня 2022 р.

Ігрове шоу «Новорічно - різдвяна книжкова заметіль»



 «Новорічно - різдвяна  книжкова заметіль» та  відчуття радості , поряд з позитивом, гарним настроєм, задоволенням вирували сьогодні у Каланчацькій бібліотеці для дітей.
  Кожен маленький чи юний читач, хто завітав до нашої книгозбірні,  ставав безпосереднім учасником  цікавого  ігрового дійства.

  Зимові книжечки та чарівні сніжинки з загадковими номерами запитань «залучали» дітей до змагань в кмітливості, ерудиції та винахідливості, а «снігова кулька» давала можливість вибрати ту чи іншу новорічно – різдвяну книжечку.


Діточок чекали захоплюючі розваги: запитання - сніжинки  із «Чарівної торбинки пані Метелиці»,  новорічний каламбур «Так чи не так», гра на вдачу «Причепури Сніговики – Книговика», змагання на швидкість «Слово «вічність» від Снігової Королеви» та веселий конкурс «Ялинка та Лускунчик».




Кожен міг приміряти шапочку Діда Мороза та витягнути сніжинку зі щасливим номером, де замість запитання власника сніжинки чекав сюрприз.




  

   Ну а яке дитяче а тім більше новорічне свято без солодощів?! Кожна дитина їх, звичайно ж,  отримала, а з ними заряд гарного настрою, чудового спілкування та  захоплення від читання. Час пройшов з користю та цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар